• Alla varor skickas från eget lager i Sverige 🇸🇪
Frakt 59kr / Fraktfritt från 599kr / Snabb leverans

Hundkläder

Kläder till hund har blivit allt populärare. Av praktiska skäl, för stil eller speciella tillfällen. En del hundar behöver varma kläder för vinter, sedan finns ett stort uppslag beroende på säsong t.ex. vid jul. Söker du billiga hundkläder ska du både titta igenom kategorin eller se om du kan fynda i vår rea-sida för hundkläder.
Hundtröjor
Stickade hundtröjor
Flugor/Rosetter
Maskeradkläder Hund & Katt
Maskeradkläder Hund & Katt
Tröjor till Husse & Matte

Fluga Skotte

Tillfälligt slut

Fluga Berry

Tillfälligt slut

Collar Bow Fashion

Tillfälligt slut

Löparbyxa, tikskydd Leo XL

Tillfälligt slut

Gustaf & Evita Fluga, Röd

Tillfälligt slut

Roliga hundkläder och hundkläder för jul

Vid högtider behöver även människans bästa vän också få paket och göra sig fin! Hundkläder vid jul är inte ovanligt och det finns många roliga hundkläder. Halloween hundkläder är populärt, vi har också coola hundkläder, snygga hundkläder, söta hundkläder och maskerad hundkläder!

Hundkläder för vinter och i fleece

När det är vinter kan en liten hund tycka att kylan är påtaglig. Vinter hundkläder är mer och mer vanligt, det kan också vara för regn. Fleece finns, men även andra tjockare kläder är ett bra alternativ.

Vilka hundkläder är din favorit när det är vinter? Är det fleece eller stickat? Båda material är populära och det finns inget rätt eller fel, mer stil och hur man känner sin hund. Varken fleece eller stickat är vindtäta material. Fleece är tätare och lättare att underhålla (om hunden gillar att rulla sig på marken). Men fastna inte i besluten, när det är vinter kommer en frusen hund att uppskatta ett skydd oavsett vad du väljer!

Små hundkläder online för söta hundar

Våra små hundar blir extra söta med ett roligt plagg. För chihuahau, fransk bulldog, mops eller tax finns många söta hundkläder som gör dem bedårande härliga! 

Vill du köpa hundkläder online och på nätet har du kommit rätt. Vi levererar till hela sverige med ett fint utbud som är funktionellt, roliga och fina. Några av många populära märken är puppia och milk & pepper, sedan finns det mycket mycket mer. Har du några frågor, funderingar eller önskemål tveka inte att kontakta oss!