Hundkläder

Hundkläder har blivit allt populärare. Av praktiska skäl, för stil eller speciella tillfällen. En del hundar behöver varma hundkläder för vinter, sedan finns ett stort uppslag beroende på säsong t.ex. vid jul. Söker du billiga hundkläder ska du både titta igenom kategorin eller se om du kan fynda i vår rea-sida för hundkläder.
Hundtröjor
Stickade hundtröjor
Flugor/Rosetter
Maskeradkläder Hund & Katt
Maskeradkläder Hund & Katt
Tröjor till Husse & Matte

Rudolf Hoodie, hundtröja

Tillfälligt slut

Knitted Rudolph, Hundtröja

Tillfälligt slut

Stickad Tröja Rudolf, Hund

Tillfälligt slut

Lulu Hundjacka, Grå

Tillfälligt slut

Pumpkin Sweater, Hundtröja

Tillfälligt slut

Gustaf & Evita Fluga, Röd

Tillfälligt slut

Hårspänne - Rosett Rutig

Tillfälligt slut

Roliga hundkläder och hundkläder för jul

Vid högtider behöver även människans bästa vän också få paket och göra sig fin! Hundkläder vid jul är inte ovanligt och det finns många roliga hundkläder. Halloween hundkläder är populärt, vi har också coola hundkläder, snygga hundkläder, söta hundkläder och maskerad hundkläder!


Hundkläder för vinter och i fleece

När det är vinter kan en liten hund tycka att kylan är påtaglig. Vinter hundkläder är mer och mer vanligt, det kan också vara för regn. Fleece finns, men även andra tjockare kläder är ett bra alternativ.


Små hundkläder online för söta hundar

Våra små hundar blir extra söta med ett rolig plagg. För chihuahau, fransk bulldog, mops eller tax finns många söta hundkläder, men det finns kläder även om du har en stor hund.


Vill du köpa hundkläder online och på nätet har du kommit rätt. Vi levererar till hela sverige med ett fint utbud som är funktionellt, roliga och fina. Några av många populära märken är puppia och milk & pepper, sedan finns det mycket mycket mer. Har du några frågor, funderingar eller önskemål tveka inte att kontakta oss!