• Alla varor skickas från eget lager i Sverige 🇸🇪
Frakt 59kr / Fraktfritt från 599kr / Snabb leverans

Hundkoppel

Här hittar du ett sorterat sortiment av de vanliga praktiska hundkopplen och snygga hundkoppel. Ibland behövs fina hundkoppel med det lilla extra. Är det utställningen vill man ha lite mer exklusiva hundkoppel. Det finns även ett bra utbud av färger. Rosa är populär, även brunt, rött och mönster med olika färger.
Hundsele
Hundhalsband
Hundkoppel
Vinthalsband
Flexi
Repkoppel/Paracord
Utställning
Reflex
Bajspåsar & Hållare

Berry Bajspåsehållare

Tillfälligt slut

Gustaf & Evita Koppel Jeans

Tillfälligt slut

Zinj Design Hundkoppel Gold

Tillfälligt slut

Fashion Flower Brown Koppel

Tillfälligt slut

Fashion Beige Check Leash

Tillfälligt slut

Koppelförlängning Reflex

Tillfälligt slut

Rullkoppel

Förutom snygga hundkoppel finns det rullkoppel som är funktionella och smidiga när hunden ska få lite mer flexibilitet och rörelse. Rullkoppel kallas även flexikoppel eller bara flexi. Längden för rullkopplet varierar och du väljer själv vilken löplina du ska ge hunden. Vi har längder på 5 meter och 8 meter, samt tillbehör som led-lampa och multibox för godis och bajspåsar.

Snygga hundkoppel

Det är aldrig fel att få skämma bort sina lilla älskling med ett snygg hundkoppel. Vovven har en personlighet och ett fint hundkoppel som matchar är bra att ha till hands. I vårt utbud finns troligtvis något exklusivt. Det är vanligtvis korta hundkoppel men det är inte längden som räknas!

När du ska köpa hundkoppel

Har du en hund så är det oundvikligt att behöva köpa ett hundkoppel. Du kommer att behöva köpa mer än ett hundkoppel. Beroende på vad du gör kan det vara bra att variera kvalitén. Ett rullkoppel är ett bra vardagskoppel, ett snyggare hundkoppel är lite av ett stadskoppel när vovven vill visa upp sig! Här hittar du mycket att välja på. Saknar du något, tveka inte att kontakta oss!