• Alla varor skickas från eget lager i Sverige 🇸🇪
Frakt 59:- / Fraktfritt över 599:- / Snabb leverans / Faktura, kort, direktbetalning

Aqua CoolkeeperAqua Coolkeeper har produkter för djur som hjälper under varma dagar. Deras fantastiska kyldyna/kylmatta för hund håller kyla ända upp till 5 dagar. Det finns även kylande jackor för hund och kylande bandana. 

Hundar har nästan inga svettkörtlar. Enda sättet för dem att reglera kroppstemperaturen är att flämta eller svettas genom trampdynorna. Tyvärr kan bara en liten del av hundens överskottsvärme komma ut den vägen. Därför drabbas hundar lätt av värmeslag somkan orsaka permanenta skador på de inre organen, koma eller i vissa allvarliga fall rentav dödsfall.

Kyldynan är rekommenderad av veterinärer över hela världen och är säkerhetsprövad i tyska och amerikanska laboratorier (Inte testad på djur).

Perfekt vid tävlingar, hundutställningar eller längre bilresor - men likaväl i trädgården som en svalkande plats under soliga dagar. Funkar även för oss människor.

Hur fungerar den

Lägg Aqua Coolkeeper i vatten, så sväller den och blir mjuk. Den går att använda direkt men bäst resultat upplevs när man blötlägger den dagen innan så att ytan hinner torka. När kylfiltens effekt avtagit kan du upprepa proceduren igen och på nytt ha en svalkande filt. 

Det sitter en etikett på varje produkt där det står hur tjock produkten max ska bli vid blötläggning, var noga att inte överskrida svällningen. 

Det finns dessutom produkter till oss människor som kan hjälpa oss under varma sommardagar.

Aqua Coolkeeper - Kylande Bandana Pacific Blue Aqua Coolkeeper - Kylande Bandana Pacific Blue
Aqua Coolkeeper - Kylande Bandana Kids Blue Aqua Coolkeeper - Kylande Bandana Kids Blue