• Alla varor skickas från eget lager i Sverige 🇸🇪
Frakt 59kr / Fraktfritt från 599kr / Snabb leverans

Hundmatskålar

Vilken typ av hundmatskål är du på jakt efter? Vi har hundmatskålar i keramik, hundmatskålar på ställning eller rostfria hundmatskålar. Söker du något lite extra har vi snygga hundmatskålar med design. Missa inte heller våra underlägg och vattenflaskor.


Cloud7 Dog Bowl Jamie White

Tillfälligt slut

Hundmatskål "FOOD" keramik

Tillfälligt slut

Hundmatskålar i keramik

Material för hundmatskålen finns i flera variationer och vanligtvis väljer man material efter praktiska anledningar. Keramik är populärt, det är lite tyngre och håller matskålen på plats. Även hundmatskålar på ställning är omtyckt. Vilket material föredrar du? Oavsett material finns hundmatskålar i design, något som är lite snyggare!

Hundmatskål som är rostfri

En matskål i rostfritt är också populärt, de är lättare och mer stryktåliga. Våra rostfria hundmatskålar är fina, finns i flera färger och med olika mönster. Det finns även en speciell hundmatskål för hetsätare som gör det svår för glupska hundar att äta mycket väldigt snabbt.

Underlägg med hund tema

Glöm inte att komplettera matplatsen för din hund med ett fint underlägg till matskålen som har hund tema. De har ett absorberande material, de är halkfria och kan tvättas i maskin. Du hittar allt ifrån neutrala underlägg till glada och färgsprakande underlägg! Du hittar även matskålsunderlägg i populära moderiktiga tryck, som passar hemmet som följer mode och trender.