• Skickar från eget lager i Sverige 🇸🇪
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Snabb leverans / Frakt 69 kr / Säkra betalningar

DWAM - Dog with a Mission

DWAM - Dog with a Mission: Halsband och Selar till hund med Karaktär

Välkommen till en värld av stil och kvalitet för din fyrbenta familjemedlem! Hos Dashing Dogs är vi stolta över att presentera Dog with a Mission - ett varumärke som andas passion för design och omtanke om djur. DWAM erbjuder inte bara hundtillbehör, utan en livsstil där varje detalj speglar hundens unika personlighet.

Upptäck DWAMs handgjorda underverk, skapade med kärlek och precision. Varje halsband, sele och koppel är ett konstverk i sig, inspirerat av den bohemiska Ibiza-andan. Grundarna Kim Koopman och Eugenie Verbiest har sedan 2014 dedikerat sitt arbete åt att föra samman mode och funktion på bästa möjliga sätt.

Unikhet i Varje Stygn: DWAMs produkter är mer än bara tillbehör; de representerar ett engagemang för rättvis handel och stöd till de lokala samhällen som skapar dessa skatter. Med unika mönster och färgkombinationer erbjuder DWAM något extraordinärt för varje hundpersonlighet.

Hållbarhet och Komfort: Vi vet att ditt husdjurs välbefinnande kommer först. Det är därför alla DWAM-produkter är noggrant utformade för att vara säkra, bekväma och hållbara. Användningen av högkvalitativa material garanterar långvarig glädje och minskad miljöpåverkan.

Låt din hund uttrycka sin inre själ med DWAMs betagande kollektion hos Dashing Dogs. Utforska sortimentet idag och finn det perfekta uttrycket för din älskades karaktär!