Hundhalsband


Ibland behövs snygga hundhalsband helt enkelt! Din hund vill kanske känna sig extra fin och då behövs ett fint hundhalsband. Här hittar du ett utvalt sortiment där allt i från tuffa, fina, designade och mer exklusiva hundhalsband. Gustaf och evita är ett populärt märke. Saknar du något? Tveka inte att kontakta oss!
Hundsele
Hundhalsband
Hundkoppel
Vinthalsband
Flexi
Repkoppel/Paracord
Utställning
Reflex
Bajspåsar & Hållare

Pride hundhalsband Small

Tillfälligt slut

G&E Vinthund sammet Choklad

Tillfälligt slut

Gustaf & Evita Fluga, Röd

Tillfälligt slut

Flasher blinkande 2-färger

Tillfälligt slut

Snygga hundhalsband

Vad gör ett snyggt hundhalsband? Det är något som du vet bäst när du tittar på din lilla älskling. Hur kan halsbandet matcha färger och karaktär för din hund? Många gånger är snygga hundhalsband inte bättre än att det matchar och lyfter din fina vovve! Ska det vara inslag av guld? Rosa? Rött? Kanske något flätat? Ett hundhalsband som är snyggt är lika mycket känsla, textur och material i kombination.

Fina och exklusiva hundhalsband

När vi tittar på fina hundhalsband är frågan hur man vill knorra till det! Ett fint halsband med fluga eller coola hundhalsband med bling? Du vet bäst för din hund och det är roligt att se hur vi väljer att matcha stil med våra älskade vänner. För vissa är tuffa hundhalsband med nitar ett fint halsband och vissa hundägare vill ha mer exklusiva och designade hundhalsband.

Mjuka hundhalsband

Är du på jakt efter mjuka hundhalsband finns det ett bra utbud att titta närmare på. Pellinas hundhalsband är mjuk och minst sagt färgglada. Rosa eller rött är bara början! Sedan finns många mjuka halsband med fluga och klassiska hundhalsband från Gustaf & Evita. Skulle du ha några frågor eller kanske söker du efter något speciellt som saknas i sortimentet? Fråga oss, vi är här för att hjälpa dig!