• Skickar från eget lager i Sverige 🇸🇪
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Snabb leverans / Frakt 69 kr / Säkra betalningar

AktivSvea

Varmt välkommen till AktivSvea hos Dashing Dogs!

Upptäck kraften i näringsrik djurvård med AktivSvea – en serie produkter som inte bara syns och märks, utan även känns. Hos Dashing Dogs är vi stolta över att presentera detta familjeföretag från Söder om Göteborg, Octean AB, vars varumärke AktivSvea är skapat av passionerade experter med ett hjärta som klappar extra starkt för våra fyrbenta vänner.

AktivSvea har en enkel filosofi: Att vara det självklara valet för dig som vill ditt djurs allra bästa. Med en kombination av gedigen erfarenhet och banbrytande ambitioner, formulerar de naturliga tillskott som gör verklig skillnad i ditt husdjurs liv. Varje produkt är ett löfte om välmående – för både din hund och vår planet.

Utforska sortimentet av AktivSvea’s produkter

Alla våra fyrfota vänner förtjänar ett liv fyllt av lek, rörelse och glädje. AktivSveas produktsortiment är utformad för att ge din hund den bästa möjligheten till ett hälsosamt och energifyllt liv. Genom noggranna studier och kliniska tester garanterar de att varje tillskott möter högsta standarder och bidrar till en positiv effekt på din hunds välbefinnande.

Hos oss på Dashing Dogs finner du AktivSveas produkter som stöttar allt från leder och benstomme till pälsens lyster och matsmältningens funktion. Vi tror på att investera i våra hundars hälsa – för ett längre, lyckligare och mer aktivt liv tillsammans.

Låt oss hjälpa dig att välja rätt produkt för just din hunds behov. Titta runt i vår butik och känn dig inspirerad av möjligheterna som väntar med AktivSveas högkvalitativa tillskott. För en friskare framtid där varje svansviftning berättar om välmående – välj AktivSvea hos Dashing Dogs.

AktivSvea Stress Aid

209 kr
I lager.