• Skickar från eget lager i Sverige 🇸🇪
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Snabb leverans / Frakt 69 kr / Säkra betalningar

Cooka's CookiesDELA KÄRLEKEN TILL SUND OCH RIKTIG MAT MED ALLA HUNDAR

Allt började när en busig och matälskande Veimaraner vid namn Cooka kom till Aline, Alex och Bubi, deras rescue dog. Redan från första dagen så var Cooka annorlunda. Alldeles för smart, alldeles för viljestark och väldigt kräsen med mat. Hon vägrade äta något av de foder som marknaden erbjöd - så Aline började laga riktig mat till sina tjejer.

Inte långt efter denna nya utfodring märkte Aline synliga förändringar i Bubis hälsa, som hade varit dålig ända sedan hon hittades på en gata hemlös. Intresserad började hon undersöka ingredienserna i husdjursfoder och insåg att inte alla foder skapas lika. Vissa är bra och vissa är dåliga, precis som vår egen mat.

Alines sökande efter ett hälsosamt och "Cooka-godkänt" hundfoder blev en riktig utmaning och därför slog hon sig ihop med veterinärer och hundnäringsläkare för att skapa hälsosamma och välbalanserade måltider och godsaker till sina pälsbarn.
Med enbart naturliga, färska och ingredienser som även används till oss människor är dessa läckra godsaker bokstavligen bra nog att dela med oss – om valparna tillåter det! Och ja, och de testas alltid på människor, speciellt Cookas pappa Alex.

Cookas löfte är enkelt:
"Bara om det är tillräckligt bra för oss, är det tillräckligt bra för våra lurviga! Kärlek kommer på många sätt för de lurviga familjerna. Kli på magen, långa promenader i parken, massor av mys i soffan och en omgång apport på stranden... Men DET VIKTIGASTE sättet att säga "I woof you too" och visa vår sanna kärlek är genom kvaliteten på maten vi ger till våra husdjur.

Cookas löfte är enkelt:

”BARA OM DET ÄR BRA FÖR OSS, ÄR DET BRA NOG FÖR VÅRA LURVIGA!

Soap Bar, hundshampo

129 kr
I lager.