• Alla varor skickas från eget lager i Sverige 🇸🇪
Frakt 59kr / Fraktfritt från 599kr / Snabb leverans

Hundleksaker

Hundleksaker

En hundleksak är synonymt med aktivering för hunden. Att få leka hjälper till att stimulera valpen eller hunden och det behöver inte bara betyda att det är mentalt. Vi har alla möjliga roliga hundleksaker. Allt ifrån en vanlig boll till mjukisdjur. Vi har tåliga hundleksaker, billiga hundleksaker och leksaker som är bra för hjärngympa. Hoppas du hittar vad du söker och tveka inte att kontakta oss vid frågor!

Fashion Toys
P.L.A.Y. recycle
Exclusive Toys
Leksakslådor
Aktivitets leksaker
Övriga leksaker
Halloween leksaker
Julleksaker

Mutt-a-rons Hundleksak

Tillfälligt slut

Birthday Cupcake

Tillfälligt slut

Snuffelmatta Hund, Avocado

Tillfälligt slut

Clicker

Tillfälligt slut

Apple Mini Hundleksak

Tillfälligt slut

Lollipup Hundleksak

Tillfälligt slut

Hundleksak Poppin' Pupcorn

Tillfälligt slut

Hundleksak Doggy Dagger

Tillfälligt slut

American Hot Dog Mini

Tillfälligt slut

Bone Appetite Cake

Tillfälligt slut

Hundleksak Pass

Tillfälligt slut

American Milkshake Plysch

Tillfälligt slut

Roliga hundleksaker, från boll till aktivering

Du känner din hund bäst och vilka hundleksaker som är roliga favoriter. En boll brukar vanligtvis gå hem, mjukisdjur är kanske inte för alla hundar men det kan vara aktiverande. Vilken hundleksak har du i första hand tänkt på?  

Ska hundleksaken vara tålig är inte första alternativet ett mjukisdjur, då ska man satsa på något hårdare. För små hundar och valpar är det bra att byta mellan mjuka och hårda leksaker för variation i deras aktivering. För valp har vi även leksaker i gummi som hjälper mot kliande tänder.

Hundleksaker som håller

Det skiljer sig från hund till hund och det kan vara svårt att hitta hundleksaker som håller beroende på deras förmåga och vilja att tugga och göra mindre bitar av leksaken. Slitstarka hundleksaker finns, vår rekommendation är att välja något med en hårdare plast. Det är ett material som gör hundleksaken extra hållbara, även om det inte är någon direkt garanti beroende på hur hårt hunden väljer att bearbeta sin leksak. 

Hundleksak för hjärngympa?

Vill du ge din hund mer utmanande leksaker kan vi rekommendera aktivitetsleksaker som är gjord för att vara hjärngympa, mental träning och ge hunden något mer i leken. Hunden älskar att få sin belöning när den lyckats med sitt uppdrag. 

Hållbara hundleksaker

Vi har även hållbara leksaker av återvunnen plast från P.L.A.Y. vilket är ett mycket bra alternativ på hundleksaker. Värnar om vår miljö och din hunds glädjande lek. Missa inte heller våra fina leksakslådor för hundleksaker

Fråga oss om hundleksaker

Saknar du några hundleksaker i vårt sortiment? Har du några specifika önskemål? Tveka inte att kontakta oss, vi vet hur viktiga hundleksaker är för både glädje och utveckling hos hunden.