• Skickar från eget lager i Sverige 🇸🇪
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Snabb leverans / Frakt 69 kr / Säkra betalningar

Om oss

DASHING DOGS - Vår historia


Med snart 35 års erfarenhet inom husdjursbranschen har vi etablerat oss som en av de ledande inom innovativt och trendmedvetet produktutbud för hundar. Vi har alltid strävat efter att erbjuda något annorlunda och unikt för våra kunder och vi är stolta över att kunna säga att vi har lyckats med det.

I vår butik hittar ni ett brett sortiment av moderiktiga produkter för hundar, där ni garanterat kommer hitta något som ni inte har sett någon annanstans. Vi har produkter i alla prisklasser, från budgetvänliga till exklusiva, för att se till att alla hundägare har möjlighet att hitta något som passar just deras behov.

Oavsett om du är ute efter det allra senaste modet för din fyrbenta vän eller bara vill se till att din hund har det bekvämt, så har vi något för dig. Vi tror att det är viktigt att hitta en balans mellan stil och komfort för din hund, och vi är här för att hjälpa dig att göra just det.

Som hundägare förstår vi vikten av att ha våra fyrbenta vänner nära oss och att de påverkar vår inredning. Vi har därför strävat efter att hitta produkter av högsta kvalitet som inte bara kommer göra din hund bekväm, men också passar in i ditt hem. Vi vill att du ska känna dig stolt över att visa upp din hunds tillbehör och att de bidrar till ditt hem.

Vi lever i en tid där vi alltmer skämmer bort våra husdjur och vi anser att det är mer än välförtjänt. De ger oss så mycket kärlek och glädje och vi är här för att hjälpa dig att ge tillbaka till dem. Genom vårt sortiment av exklusiva och stilfulla produkter kan du visa din hund hur mycket du uppskattar allt de gör för dig.


  

Foto: Catarina Edén

Vår passion för husdjur går inte bara ut på jobbet, utan också hemma hos oss där våra egna hundar är en del av vår familj. De får äran att arbeta med oss och provsmaka alla nya produkter som vi får in.

Foto: Susanne Stamming

Vi hoppas att du blir nöjd med våra produkter och att du uppskattar det omtanke vi har lagt ner på att välja ut det allra bästa till din hund. 

Välkommen att shoppa hos oss!