Om oss


Vår historia

Vi har arbetat för stora leverantörer med husdjurstillbehör i nästan 30 år och vet hur måna vi som hundägare är om våra älskade fyrbenta familjemedlemmar. Vi har alltid haft hundar, både stora och små. Nu har vi två stycken Pomeranian som heter Chanel och Chloé. 

Vår lilla Chanel har agerat filmstjärna då hon spelade rollen som hunden Batman i filmen Pojken med Guldbyxorna som spelades in i ny tappning med premiär 26 september 2014. Filmen spelades in under 2013 och Chanel är endast 7 månader i filmen. Efter detta blev hon så klart en liten diva som endast ville ha det allra bästa, så hon är den perfekta lilla hunden att testa produkterna till webshopen.

Tankarna på att själva starta en butik som kan erbjuda ett annorlunda och exklusivare sortiment till hundar har funnits under en längre tid och äntligen har vi kommit igång och allt rullar.

Hundens närvaro i hemmet stor prägel på inredningen, därför har vi varit angelägna om att hitta riktigt fina produkter med hög kvalitet som ni ska tycka passar in i ert hem. Idag skämmer vi bort våra älskade husdjur mer och mer, och visst är dom värda det så mycket kärlek som de ger oss! 

Foto: Susanne Stamming

Vi hoppas att även ni uppskattar vår webshop och tycker om vårt val av produkter.

Varmt välkomna!