• Alla varor skickas från eget lager i Sverige 🇸🇪
Frakt 59kr / Fraktfritt från 599kr / Snabb leverans

Hundgodis & Foder

Att ha hundgodis tillgängligt är bra, speciellt vid träning. Här hittar du ett varierat utbud av hundgodis att belöna in bästis med. Titta gärna på svenskt hundgodis, sedan finns även dentalsticks, väskor m.m.

Hundtårta Medium, Lila

Tillfälligt slut

Hundtårta Small, Rosa

Tillfälligt slut

Hundtårta Small, Blå

Tillfälligt slut

Hundtårta Medium, Rosa

Tillfälligt slut

Hundtårta Medium, Blå

Tillfälligt slut

Birthday Box, Girl

Tillfälligt slut

Tuggpinne med anka 45-pack

Tillfälligt slut

Popcorn med leversmak

Tillfälligt slut

Premio Lammpaté i tub

Tillfälligt slut

Tuggring massiv vit, 15 cm

Tillfälligt slut

Vilket är det bästa hundgodiset?

Ett hundgodis är på ett sätt bra, så länge det hjälp dig och din hunds utveckling. Sedan går det att titta på detaljer utifrån kvalité och sammansättning. Här kommer vi inte gå närmare i detalj utan mer förespråka ditt val. Det är upp till dig och vad du ser att din hund gillar. Det bästa hundgodiset är i första hand din kärlek och omtanke. Sedan är den extra uppskattningen den glädje du får tillbaka när ni gör något tillsammans och du bjuder på något gott.

Mjukt hundgodis, torkat eller inte?

Processen för att tillverka hundgodis är olika beroende på produkt. Och anledningen är t.ex. olika texturer som kan vara tilltalande för hundar. Ibland är det lättare för hunden med mjukt hundgodis och ett mjukt hundgodis är vanligt även torkat för att förbättra hållbarheten.

Hundgodis på tub

Att ha hundgodis på tub är smidigt och enkelt. Har man inte möjlighet att ha en separat väska eller inte vill ha en påse i fickan blir det mycket smidigare med hundgodis på tub. Något som finns i flera smaker.