Chris ChristensenChris Christensen är ett världsledande amerikansk varumärke inom grooming som funnits på marknaden sedan 1996. Första produkten som togs fram var schampot White on White och det var det första riktiga färgkorrigerande schampot för hund och katt på marknaden. Produktserien som man finner idag innehåller en stor variation såsom rasspecifika produkter, produkter som passar alla, djupverkande produkter, styling, färgkorrigerande produkter och mycket mer. Med varje produkt som skapas, insisterar Chris och Lisa på att varje produkt gör vad etiketten säger att den kommer att göra, en av de avgörande egenskaperna som Chris Christensen är känd för - kvalitet.

Vi är glada över att kunna låta er ta del av det ledande och bästa inom pälsvård för hund och katt.

Chris Christensen - When perfection is the only option!

Fantastiska stylingprodukter till hund från Chris Christensen

Speciellt schampo, Spectrum Ten för hund med silkig päls och Spectrum One för pälsen med strävare struktur som ger volym. Conditioner till hund med samma egenskaper, samt fantastiska volym och texturprodukter till hunden som V-force och Super Hold - perfekta produkter vid hundutställning. Spectrum One passar perfekt till Pomeranian och Spectrum Ten är för mer silkig päls, som Yorkshire Terrier och Malteser.

Thick N Thicker för stadga, volym och textur hjälper till vid styling av hunden. Tovor i pälsen kan vara ett stort bekymmer, här har vi Ice on Ice som är en fantastisk utredare.