Hundtäcken

Det finns ett stort utbud av olika hundtäcken för olika situationer. Vissa av våra små frusna hundar behöver ett varmt hundtäcke för vintern, ibland behövs ett hundtäcke för regn (regntäcke) och vissa vill ha hundtäcke med reflex. Men, det kan också vara helt och hållet för stilen!Vind & Regntäcken till hund
Värmande Hundtäcken

Lulu Hundjacka, Grå

Tillfälligt slut

Hundtäcken i fleece

Det finns hundtäcken i fleece och fodrat hundtäcke när det är riktigt kallt. Fleece är värmande men det är inte vindtätt. Regntäcke är toppen om det regnar mycket där du bor. Hundtäcken med reflex är ett mycket smart köp inför mörkare delen av året.


Hundtäcken till små hundar

Våra små hundar kyls ned fortare och de klagar sällan på ett hundtäcke. Det gör stor skillnad om promenaderna blir lite längre. Beroende på väder och temperatur kan ett regntäcke vara tillräckligt för små hundar.


Varmt hundtäcke för vinter

Är det minusgrader gillar vissa hundar att få ett varmt hundtäcke för vintern. Speciellt små hundar som chihuahua, tax, dvärgtax och fransk bulldog. För små hundar är det toppen och det finns många varma hundtäcken när du har en liten hund.


Hundtäcken på rea

Vi säljer många populära märken t.ex. puppia hundtäcke och många roliga färger, bla. rosa. Ibland har vi hundtäcken på rea, allt finns under "REA"-kategorin i webbutiken. Besök gärna rea sidan, ibland går det att fynda.