• Alla varor skickas från eget lager i Sverige 🇸🇪
Frakt 59kr / Fraktfritt från 599kr / Snabb leverans

Hundtäcken

Det finns ett stort utbud av olika hundtäcken för olika situationer. Vissa av våra små frusna hundar behöver ett varmt hundtäcke för vintern, ibland behövs ett hundtäcke för regn (regntäcke) och vissa vill ha hundtäcke med reflex. Men, det kan också vara helt och hållet för stilen!Vind & Regntäcken till hund
Värmande Hundtäcken

Paikka Reflexjacka Leo, Dam

Tillfälligt slut

Hundtäcken i fleece

Det finns hundtäcken i fleece och fodrat hundtäcke när det är riktigt kallt. Fleece är värmande men det är inte vindtätt. Regntäcke är toppen om det regnar mycket där du bor. Hundtäcken med reflex är ett mycket smart köp inför mörkare delen av året. Fleece är ett populärt material, det är lätt vattenavvisande, andas och stretchigt. Många kvalitéer som är önskvärd i ett hundtäcke. Sen är det inte allt beroende på hur du bor och hur säsongen ser ut. Är det mer regn kan ett regntäcke vara ett bättre alternativ.

Hundtäcken till små hundar

Våra små hundar kyls ned fortare och de klagar sällan på ett hundtäcke. Det gör stor skillnad om promenaderna blir lite längre. Beroende på väder och temperatur kan ett regntäcke vara tillräckligt för små hundar.

Varmt hundtäcke för vinter

Är det minusgrader gillar vissa hundar att få ett varmt hundtäcke för vintern. Speciellt små hundar som chihuahua, tax, dvärgtax och fransk bulldog. För små hundar är det toppen och det finns många varma hundtäcken när vintern visar sig. Det finns inget rätt eller fel när det gäller valet av täcke, man får prova sig fram ibland och välja utifrån hur man känner sin hund. Är det riktigt vinterkallt på promenaderna är ett tjockare hundtäcke att föredra. Är det en mild vinter, ha ett tunnare hundtäcke tillgängligt.

Hundtäcken på rea

Vi säljer många populära märken t.ex. puppia hundtäcke och många roliga färger, bla. rosa. Ibland har vi hundtäcken på rea, allt finns under "REA"-kategorin i webbutiken. Besök gärna rea sidan, ibland går det att fynda.