• Skickar från eget lager i Sverige 🇸🇪
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Snabb leverans / Frakt 69 kr / Säkra betalningar

Gooby Escape Free Sport, Rosa Large

  • 359 kr
  • 59 kr

Tillfälligt slut!

Dela
Artikelnummer: 1706

Varför Escape Free?

Hur många gånger har din hund försökt fly genom att backa ur selen? Resultatet av "att en gång tog min hund sig ur sin sele" kan vara skrämmande. Om du har tur kan du kanske fånga din hund innan något händer. Men som hundägare är vi själva alla säkra på att ingen av oss någonsin vill ta den risken.

Gooby Escape Free Series skapades för just med detta i åtanke. Den patenterade Escape Free-designen drar in selen när hundar försöker backa ut, vilket stramar utrymmet runt kroppen och kramar dem tätt så att selen inte glider av.

Ett färgstarkt och sportigt utseende på en "Sportsele" är ett måste, och vi såg till det. Den har 4-punktsjusteringar för att se till att den passar på din håriga vän som en handske. Det lätta neoprenmaterialet och de starka nylonremmarna garanterar hållbarhet och är bekväm för hunden. Om du letar efter en sportig sele i vår Escape Free-serie, är Escape Free Sport Harness rätt passform för dig


Escape Free funktion

Escape Free Harness samlas när hundar försöker backa ut, vilket stramar utrymmet runt kroppen och kramar dem tätare. Selen släpps när hundar inte backar, vilket öppnar utrymmet runt hundens kropp så att de håller sig bekväma. Klicka här för att lära dig mer om Escape Free-funktionalitet.

Obs! Det är viktigt att se till att dimensioneringen är korrekt genom att kontrollera om selen fortfarande har utrymme runt ryggen, även efter att selen är helt åtdragen. Det ska inte finnas något utrymme runt ryggen alls när selen dras.

US Pat. Nr D805,261 S

4-punktsjustering
Två justeringar för nacken och ytterligare två för bröstet för att säkerställa en perfekt passform för din hund.

Neopren body
Samma material som används i våtdräkter. Det är fysiskt tufft, hållbart, väderbeständigt och ger dämpning och skydd för din hund.

POM koppelring i plast
Samma material som används i säkerhetsbältesspännen. Både lätt och extremt slitstark.

Snabbkoppling
In-house specialdesignat spänne för enkel öppning av selen. 

Flik för justering av storlek
Används för att justera fastheten runt bröstet så att selen förblir intakt även när hunden inte är kopplad.

Maskintvättbar
Maskintvättbart material gör det enkelt att rengöra och snabbt lufttorka, vilket sparar tid och besvär.