• Skickar från eget lager i Sverige 🇸🇪
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Snabb leverans / Frakt 69 kr / Säkra betalningar

Lila Loves it

Lila loves It

Det var Stefanie Diems Rhodesian ridgeback "Lila" som gav oss idén till att utveckla en ny typ av hållbara produkter för husdjursvård.

Lila brukade regelbundet ha problem med öronen. Små inflammationer blev till stora problem när hon hela tiden kliade sig i öronen. Kortisonsalva som veterinären föreskrivit blev ofta sista utvägen. Så vi letade efter alternativ.

Efter att ha utvecklat märket under två års tid lanserades det på marknaden i februari 2014. Självklart hade man först analyserat marknaden och dess konkurrenter. Snart stod det klart att det fanns en stor efterfrågan på alternativa produkter, både vad gäller marknaden för husdjusfoder och husdjursvård. Vår egen kosmetikasektor var en inspirerande förebild och dessa innovationer börjar först nu ta plats på marknaden för husdjursvård.

Vår första framgång var till exempel när vi började sälja produkterna på varuhuset "Harrods" i London. Sedan satsade vi på distribution utanför Storbritannien. Idag finns vi i 25 länder och efter att ha ställt ut på Interzoo-mässan i år har vi fått ännu fler förfrågningar från hela världen som exempelvis Nya Zeeland, USA, Cypern…


SANA CANEM – HEAL THE DOGSom den första vårdserien för husdjur är vi nu certifierade som en, naturlig produkt och har blivit godkända av BDIH. BDIH är en ideell förening för företag inom läkemedel, hälsoprodukter, kosttillskott och personliga hygienartiklar. För att få använda den här märkningen måste man leva upp till höga krav, genomgå en strikt certifieringsprocess utifrån särskilda riktlinjer för naturliga produkter, samt tyska kvalitetsnormer.

Den här certifieringen garanterar att våra produkter är gjorda av enbart naturliga ingredienser. Certifieringen gör oss väldigt stolta eftersom det innebär att kvaliteten på våra produkter och vårt engagemang för naturen har bevisats med intyg och sigill.

Perfekt kombinerade naturliga ingredienser som kompletteras med innovativa ämnen inom traditionell medicin… det är det som gör LILA LOVES IT unikt. Utmärkta essentiella oljor (lavendelolja från Provence, bulgarisk rosenolja, ringblomsolja och nattljusolja från Bayern) kombineras med ämnen inom humanmedicin som sårläkande hyaluronan. Det är därför LILA LOVES IT erbjuder produkter för djur - produkter som är korrekt och kärleksfullt tillverkade och som dessutom innehåller både expertis och innovation.