Returer och byten

Returer och byten 

Du har 14 dagars ångersrätt och måste meddela oss innan retur. 

Så här gör du vid retur:

Beroende på hur stor din returförsändelse är så debiteras returfrakt enligt nedan.

Mindre försändelse
Om ni har en retur på en vara som ni fått i en mindre e-handelspåse, eller retur på en del i leveransen som kan skickas i mindre försändelse, så kontakta oss för en retursedel med PostNord för 79kr. Önskar ni skicka på eget sätt så meddela oss det vid kontakt, så återkommer vi med adress för returer.
Obs! Inga returer kan skickas till butiksadressen.

Större försändelse
Har ni en lite större försändelse så skickas dessa i retur med DHL och lämnas därmed in hos valfritt DHL ombud. Retur med DHL kostar 99kr för normalstor kartong – upp till 35x30x30cm, och större försändelser än detta kostar 199kr.

Maila oss för att få en retursedel, så skickar vi en till er.

  • Produkten måste vara oanvänd och i säljbart skick. Originalförpackning måste vara kvar och inga tags får vara borttagna.
  • Schampo, parfym och liknande har inget returrätt.
  • Om du ångrar ditt köp så står du som kund för returkostnaden. Ni väljer själva om ni vill skicka på eget sätt eller om ni önskar retursedel. En retursedel från oss kostar från 79kr och ni debiteras ni med kostnaden i samband med återbetalningen. Vi mailar er en retursedel som ni antingen skriver ut hemma eller ber ombudet att skriva ut när ni lämnar in returen där. Klistra den över den gamla etiketten.
  • Skicka varan i samma förpackning som du fick den i - undantag om det är en mindre produkt som är del i en större beställning där kartongen är onödigt stor. Se till att packa ömtåliga produkter så samma sätt som vi packat när vi skickade, så att de inte går sönder under frakt.
  • Du bör omedelbart och senast inom lagstiftad 14 dagar efter ångermeddelandet returnera produkterna till oss.
  • Återbetalningen utförs så fort vi hanterat er retur till samma betalsätt som du använt vid köpet. Hantering sker inom 5 arbetsdagar efter vi tagit emot returen.

Så  här gör du vid byte:

  • Kontakta oss innan du skickar tillbaka några varor, så meddelar vi hur ni ska gå tillväga. Skriv ert ordernummer i ämnesraden och skriv i mailet vilken vara du önskar returnera. 
  • Du har 14 dagar på dig att ångra dig från och med att du tagit emot din leverans. Efter att ni meddelat oss ska varan skickas tillbaka inom 14 dagar för att vara godkänd.

Om du specialbeställt en vara med t.ex. önskat tryck eller liknande till dig så är det ingen ånger/bytesrätt på den produkten. Inget byte heller på operationsdräkter av hygieniska skäl. Schampo, parfym och liknande hygienartiklar har ingen bytes/returrätt

Trasig vara/felaktig vara: Kontakta oss innan du skickar tillbaka så hjälper vi dig. Vi förbehåller oss rätten att debitera frakten om du inte först varit i kontakt med oss. Gällande hundleksaker, så lämnas ingen garanti på dem, då hundar leker olika hårt med dem. Kontrollera leksaken vid leverans och utvärdera om den håller för just din hund innan ni låter hunden leka med den. Ha alltid uppsikt över din hund när de har en leksak. 

Vid eventuella fraktskador

Om ditt DHL paket har blivit fraktskadat, så ring först till DHL Tel. 0771-345 345 och anmäl skadan. Ni får då ett ärendenummer som ni mailar till oss tillsammans med bild på skadan.

Om varan skickats med PostNord så följer ni hur ni går tillväga här

Ej uthämtade paket

Om ni inte hämtar ut ert paket så debiteras ni för faktiska fraktkostnaden tur och retur, samt en administrativ avgift på 150kr. Detta debiteras när vi reglerar er återbetalning.

Klarna

När du handlar med Klarna så kan du logga in och ändra betalningsdatum på din faktura. Du kan pausa en faktura men även flytta fram förfallodatum. Om du betalat med faktura så kommer du att få ett underlag till din mail som visar att varan krediterats när returen är behandlad. Om du fått hjälp från oss med retursedel så kommer den kostnaden att stå kvar att betala. Har du redan betalat med kort genom Klarna så kontaktar de dig och betalar tillbaka pengarna.

Paypal

Har du betalat med Paypal så återbetalar vi pengarna till det konto som användes vid betalning.