Fri frakt vid 599:- / Snabb leverans / Faktura, kort, direktbetalning

Returer och byten

Returer och byten 

Du har 14 dagars ångersrätt och måste meddela oss innan retur. 

Observera alla returer som inte beror på felaktig vara betalas av kunden.

Om ni har en mindre försändelse så blir det billigaste att skicka med postens "Skicka lätt" som du hittar här. Då kostar frakten från 63.- upp till 1 kg. Då är din försändelse spårbar och du kan känna dig trygg. Du fyller enkelt i det hemma och tejpar fast på försändelsen.

Adress för returer är:

Dashing Dogs
Sivers väg 12
43973 Fjärås

Så här gör du vid retur:

  • Kontakta alltid oss först på mail hello@dashingdogs.se innan du skickar tillbaka några varor. Skriv ditt ordernummer i ämnesraden och berätta i mailet vilken vara du vill returnera.
  • Produkten måste vara oanvänd och i säljbart skick. Originalförpackning måste vara kvar och inga tags får vara borttagna.
  • Du bör omedelbart och senast inom lagstiftad 14 dagar efter ångermeddelandet returnera produkterna till oss.
  • Om du ångrar ditt köp så står du för returen och är ansvarig för transporten (du måste ändå meddela oss om returen och varorna ska skickas till vårt lager - ej till ombud). Vi kan hjälpa er med returfraktsedel som vi kan skicka på mail till er. Den faktiska kostnaden för returen debiteras då när vi krediterar er faktura. DHL tar från 80kr och uppåt för retur beroende på vikt och storlek, så om ni har ett mindre paket så kan det ofta bli billigare med postnords Skicka Lätt som även det är spårbart.
  • Skicka varan i samma förpackning som du fick den i - undantag om det är en mindre produkt som är del i en större beställning där kartongen är onödigt stor.
  • Krediteringen utförs så fort vi fått din retur

Så  här gör du vid byte:

Alla returer som inte beror på felaktig eller trasig produkt betalas alltid av kunden.

  • Kontakta oss först på mail hello@dashingdogs.se innan du skickar tillbaka några varor. Skriv ditt ordernummer i ämnesraden och skriv i mailet vilken vara du önskar returnera. 
  • Gör en ny beställning med produkten du önskar byta till (order över 599- är fraktfri) 
  • När varan kommer i retur så krediterar vi returvaran på en gång.
  • Du har 14 dagar på dig att byta din vara från att du fått din leverans.

Om du specialbeställt en vara med t.ex. önskat tryck eller liknande till dig så är det ingen ånger/bytesrätt på den produkten. Inget byte heller på operationsdräkter av hygieniska skäl. 

Trasig vara/felaktig vara: Kontakta oss innan du skickar tillbaka så hjälper vi dig. Vi förbehåller oss rätten att debitera frakten om du inte först varit i kontakt med oss.

Ej uthämtade paket

Om ni inte hämtar ut ert paket så debiteras ni för faktiska fraktkostnaden tur och retur, samt en administrativ avgift på 150kr. Detta debiteras när vi reglerar er återbetalning.

Klarna

När du handlar med Klarna så kan du logga in och ändra betalningsdatum på din faktura. Du kan pausa en faktura men även flytta fram förfallodatum. Om du betalat med faktura så kommer du att få ett underlag till din mail som visar att varan krediterats när returen är behandlad. Om du fått hjälp från oss med retursedel så kommer den kostnaden att stå kvar att betala. Har du redan betalat med kort genom Klarna så kontaktar de dig och betalar tillbaka pengarna.

Paypal

Har du betalat med Paypal så återbetalar vi pengarna till det konto som användes vid betalning.