• Alla varor skickas från eget lager i Sverige 🇸🇪
Frakt 59:- / Fraktfritt över 599:- / Snabb leverans / Faktura, kort, direktbetalning

Returer och byten

Returer och byten 

Du har 14 dagars ångersrätt och måste meddela oss innan retur. 

Observera alla returer som inte beror på felaktig vara betalas av kunden.

Så här gör du vid retur:

 • Kontakta alltid oss först på mail retur@dashingdogs.se innan du skickar tillbaka några varor. Skriv ditt ordernummer i ämnesraden och berätta i mailet vilken vara du vill returnera.
 • Produkten måste vara oanvänd och i säljbart skick. Originalförpackning måste vara kvar och inga tags får vara borttagna.
 • Om du ångrar ditt köp så står du för returen med en kostnad på 79 SEK för normalstor försändelse, och för större skrymmande försändelser som större väskor, bäddar, bilstolar, trappor etc. debiteras en avgift på 199 SEK, pga högre transportkostnader. Vi mailar er en retursedel som ni antingen skriver ut hemma eller ber ombudet att skriva ut när ni lämnar in returen där. Klistra den över den gamla etiketten.
 • Skicka varan i samma förpackning som du fick den i - undantag om det är en mindre produkt som är del i en större beställning där kartongen är onödigt stor.
 • Du bör omedelbart och senast inom lagstiftad 14 dagar efter ångermeddelandet returnera produkterna till oss.
 • Krediteringen utförs så fort vi fått din retur till samma betalsätt som du använt vid köpet.

Så  här gör du vid byte:

 • Kontakta oss först på mail retur@dashingdogs.se innan du skickar tillbaka några varor. Skriv ditt ordernummer i ämnesraden och skriv i mailet vilken vara du önskar returnera. 
 • Kunden betalar returfrakt på 79 SEK (199 SEK för skrymmande paket) även vid byte
 • Gör en ny beställning med produkten du önskar byta till (order över 599- är fraktfri) 
 • När varan kommer i retur så krediterar vi returvaran på en gång.
 • Du har 14 dagar på dig att skicka tillbaka din vara från att du fått din leverans.

Om du väljer att själv hantera din retur, så ska returen skickas till den returadress som ni erhåller från oss när ni kontaktat oss. Returen ska levereras till företaget och inte till ombud. Ni som kund ansvarar för att returen når oss.

Om du specialbeställt en vara med t.ex. önskat tryck eller liknande till dig så är det ingen ånger/bytesrätt på den produkten. Inget byte heller på operationsdräkter av hygieniska skäl. 

Trasig vara/felaktig vara: Kontakta oss innan du skickar tillbaka så hjälper vi dig. Vi förbehåller oss rätten att debitera frakten om du inte först varit i kontakt med oss. Gällande hundleksaker, så lämnas ingen garanti på dem, då hundar leker olika hårt med dem. Kontrollera leksaken vid leverans och utvärdera om den håller för just din hund innan ni låter hunden leka med den. Ha alltid uppsikt över din hund när de har en leksak. 

Vid eventuella fraktskador

Om ditt paket har blivit fraktskadat, så ring först till DHL Tel. 0771-345 345 och anmäl skadan. Ni får då ett ärendenummer som ni mailar till oss tillsammans med bild på skadan.

Ej uthämtade paket

Om ni inte hämtar ut ert paket så debiteras ni för faktiska fraktkostnaden tur och retur, samt en administrativ avgift på 150kr. Detta debiteras när vi reglerar er återbetalning.

Klarna

När du handlar med Klarna så kan du logga in och ändra betalningsdatum på din faktura. Du kan pausa en faktura men även flytta fram förfallodatum. Om du betalat med faktura så kommer du att få ett underlag till din mail som visar att varan krediterats när returen är behandlad. Om du fått hjälp från oss med retursedel så kommer den kostnaden att stå kvar att betala. Har du redan betalat med kort genom Klarna så kontaktar de dig och betalar tillbaka pengarna.

Paypal

Har du betalat med Paypal så återbetalar vi pengarna till det konto som användes vid betalning.