• Skickar från eget lager i Sverige 🇸🇪
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Snabb leverans / Frakt 69 kr / Säkra betalningar

Eat Small

Eat Small är ett ungt företag från Berlin som fokuserar på hälsan hos våra hundar och vår planet. Deras mat och snacks tillverkas i Tyskland och de känner sina producenter personligen. Så de vi till att bara det bästa hamnar i skålen för din och sina hundar.

Eat Small tillverkar högkvalitativt foder och godis till hund som är tillverkat med insekter som enda proteinkälla. Deras produkter passar extra bra för hundar med intoleranser och allergier hos hundar, då det ofta är köttproteinerna i fodret som är boven. Insekter tolereras mycket bättre av känsliga hundar. 

Dessutom så sparar produkterna på naturresurser och skyddar klimatet, eftersom produktionen av insektsprotein kräver mindre utrymme, vatten och koldioxidutsläpp än uppfödning av däggdjur.

Whippet Hündin frisst Trockenfutter aus einem Napf, der neben einem Sack Balance Trockenfutter steht

Hälsa
En näringsrik kost av hög kvalitet är grunden för ett hälsosamt liv – oavsett om det är två- eller fyrbent. För oss kommer din hunds hälsa alltid först i utvecklingen av vårt hundfoder & snacks.

Hållbarhet
Tyvärr är produktionen av köttproteiner alltmer skadlig för miljön på grund av fabriksodling och överfiske. Inom insekter har vi hittat ett hållbart alternativ som ger lika högkvalitativa proteiner men förbrukar betydligt mindre resurser.

Smak
Vi vill skämma bort våra hundar, precis som du. Det är därför våra produkter inte bara måste vara näringsrika och hållbara, utan också absolut läckra. För den bästa hundmaten hjälper inte om din hund inte gillar att äta den!