• Skickar från eget lager i Sverige 🇸🇪
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Snabb leverans / Frakt 69 kr / Säkra betalningar

Schnoodie

SCHNOODIE

Anna-Kerstin "Acke" är supermatten som alla hundar älskar. Serieentreprenör med lärarexamen och erfarenhet av framgångsrika företag inom bl.a. frisörbranschen. Hundälskaren Acke kände behov av en bättre produkt till hundarnas päls och började dra i sina kontakter för att få fram det som hon saknade till hundar. 

Resultatet blev en helt ny formula med egenskaper som en proffsig vegansk frisörprodukt. Drygt och ska spädas ut med vatten. Effektiv men med mild tvätt-aktiv tensid. Svagt parfymerad med doften infinity stone, men finns även tillgänglig helt utan doft.

"Efter research bland hussar och mattar blev det också tydligt att många använde billiga produkter, till och med såpa som vi använder till hårt smutsade golvytor! Vem vill ha sin egen skalp tvättad med stark såpa?".

- På vilket sätt ska Schnoodie hjälpa hundägare att underlätta tvätt i hemmet?

"För det första är mina produkter drygare än de flesta och ska spädas ut med vatten, helst i en återvunnen pet-flaska. Att bara dutta på en klick schampo och gnugga på stället blir sällan bra, och det lär bli många klickar för att få hela pälsen ren!".

"Därför har jag också formgivit en dusch-kork till pet-flaskor. Då blir det lite lättare att sprida ut innehållet över hela pälsen".

schnoodie.com


Schnoodie är ett nytt svenskt varumärke med innovativa hundprodukter. Schnoodie vill hjälpa dig att sköta om din bästis på ett smidigt sätt i hemmet. Deras "coat concept" passar alla hundar och är utvecklat tillsammans med hundfrisörer. Formula framtagen av Sveriges främsta lab för kosmetiska produkter.

Tvätta din hund med schampo som har rätt PH-balans och återfuktar med aloe vera och provitamin B5