• Alla varor skickas från eget lager i Sverige 🇸🇪
Frakt 59:- / Fraktfritt över 599:- / Snabb leverans / Faktura, kort, direktbetalning

Hundtrappor

Ta del av vårt utbud av praktiska hundtrappor som hjälper din hund att komma upp till olika platser i hemmet. Dashing Dogs har valt ut hundtrappor av hög kvalitet, i sobra färger som gör sig mycket bra i hemmiljön. Välj mellan en hundtrappa i trä med vit färg på kanterna och gråa steg, som är justerbar i tre höjder – eller enfärgade och mönstrade hundtrappor i svart, grått eller beige. 

Här finns exklusiva trappor för hund som är handgjorda med stomme av formskuren fast skumgummi, för optimal förflyttning. Trapporna är lätta att rengöra, med överdrag och dragkedja som förenklar för tvätt. De kommer i olika storlekar, exempelvis hundtrappa för höjder på 70 cm eller hundtrappa för 60 cm.

Hundtrappa Benz, Large Svart Hundtrappa Benz, Large Svart

Hundtrappa Benz, Large Svart

1 790 kr
I lager.
Hundtrappa Cristal, Medium Beige Hundtrappa Cristal, Medium Beige
Hundtrappa Cristal, Large Beige Hundtrappa Cristal, Large Beige
Hundtrappa Cristal, Medium Grå Hundtrappa Cristal, Medium Grå
Hundtrappa Cristal, Large, Grå Hundtrappa Cristal, Large, Grå

Hjälp din hund med en hundrappa till säng eller soffa 

Hundtrappor är perfekta hjälpmedel för hundar som inte på egen hand klarar av att ta sig upp till ställen där de gärna vill vara i hemmet. Det kan handla om viloplatser där en hundtrappa till säng eller soffa på lite högre höjd hjälper din hund på traven. Våra trappor till hundar är dessutom lätta att flytta, kanske inför läggdags i sängen, när du har gäster, ut i trädgården för att komma upp till roliga lekplatser, eller till lantstället över helgen.

Med en hundtrappa kan du även styra din hund vid behov, för att lära en valp nya saker, få den att trivas i främmande miljöer, eller ändra ett beteende. Ibland kan hundar ha lätt för att hoppa upp på en plats, men bli lite rädd när det är dags att ta sig ner, eller vice versa. Då kommer verkligen hundtrappan till sin rätt. 

Vilka hundar kan behöva en hundtrappa?

Hundtrappor används ofta för mindre hundar som helt enkelt inte klarar av att ta sig upp på möbler och andra platåer i hemmet, som egentligen är anpassade för människor. Har du ett kallt golv trivs ofta hundar att vila på lite höjd, och där kommer hundtrappan väl till pass. Har du en gammal hund kan en trappa vara ett utmärkt stöd, inte minst efter promenader och annan fysisk aktivitet då hunden är extra trött. 

Dessutom är hundtrappor till stor hjälp för skadade eller halta hundar, vid ledproblem, ryggskador, med mera. Hundtrappan utgör inte bara ett stöd upp, utan även ner, där skador kan slås upp om hunden måste ta emot sin tyngd när den hoppar ner. För många hundägare innebär en hundtrappa en trygghet i vardagen, med vetskap om att hunden på ett säkert sätt tar sig till och från sin favoritplats. Det gäller inte minst skadade hundar, där flera hundtrappor kan behövas för att säkerställa att hunden inte gör sig illa. 

Hur hittar jag bäst hundtrappa till min hund? 

För att hitta bästa hundtrappan till just din hund bör du dels se till höjden på platserna dit hunden ska ta sig upp, dels höjden på stegen så att de passar din hunds storlek. Det är självklart också viktigt att trappan smälter in på ett snyggt sätt med övrig interiör. Här på Dashing Dogs hittar du lika snygga som funktionella hundtrappor, där din hund understöds med stil. Ett mycket smidigt val är vår justerbara hundtrappa, som lätt går att vika ihop för enkel förvaring och förflyttning, exempelvis i bakluckan på bilen vid transporter. Genom att köpa hundtrappor online hos oss får du snabbt hem en produkt som verkligen gör skillnad i hemmet direkt. Du slipper hemsnickrade alternativ som kanske inte är särskilt lyckade, och får istället en elegant inredningsdetalj som visar att du bryr dig om din hund.