• Skickar från eget lager i Sverige 🇸🇪
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Snabb leverans / Frakt 69 kr / Säkra betalningar

ESSENTIAL Foods

ESSENTIAL Foods - När endast det bästa är gott nog för din hund

Vi välkomnar ESSENTIAL Foods hos oss på Dashing Dogs, då de har ett tydligt uppdrag: att erbjuda högkvalitativt hundfoder som främjar din fyrbenta väns hälsa och välbefinnande. De förstår betydelsen av en näringsrik kost och hur den påverkar din hunds livskvalitet. Därför har vi noggrant valt ut ESSENTIAL Foods för att ge din hund det allra bästa.

HUNDENS VÄLBEFINNANDE I FOKUS

På ESSENTIAL FOODS står din hunds välbefinnande i centrum. Vår långa erfarenhet och djupa kunskap inom hundnäring garanterar att varje måltid är utformad för att möta de specifika behoven hos våra fyrbenta vänner. De strävar efter att maximera deras livsglädje genom balanserad och näringstät kost.

VAD ÄR BEHAVIORAL OPTIMIZING FOODS (BOF)?

Konceptet bakom ESSENTIAL-måltiderna är revolutionerande - att upprätthålla ett stabilt blodsocker hos din hund. Det är välkänt att blodsockernivåer påverkar både människor och djur, men för hundar kan dessa svängningar ha ännu större effekt på deras mentala och fysiska hälsa. Genom vår BOF-princip erbjuder vi måltider som minimerar dessa variationer, vilket bidrar till en stabilare och gladare hund.

Utforska sortimentat av ESSENTIAL Foods här på Dashing Dogs och se skillnaden i din hunds humör, energi och övergripande välmående. Varje produkt är framtagen med omsorg och precision, för att säkerställa att din vän får i sig allt som behövs för ett långt och lyckligt liv.

"Vi producerar inte hundmat; vi producerar måltider. Måltider packade med näring som håller hundens blodsocker stabilt och endast innehåller ingredienser som gynnar och stärker din bästa väns hälsa. Näring är viktigt för hundens övergripande välbefinnande."

ESSENTIAL CONTOUR 10 kg

1 049 kr
I lager.