• Skickar från eget lager i Sverige 🇸🇪
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Snabb leverans / Frakt 69 kr / Säkra betalningar

Blissy Bed Grå

  • 1 290 kr

Tillfälligt slut!

Dela
Artikelnummer: 2007

Denna bädd kan beställas med hundens namn broderat på fronten, det kostar då  det 150kr extra. Meddela oss, så hjälper vi er med er beställning. Leverans sker då inom 7-14 dagar efter att vi beställt hem varan. Självklart så kan du även beställa den som på bilden utan brodyr.

När du väljer dessa exklusiva bäddar så vet du att du får en komfortabel och fin bädd av hög kvalitet. Blissy bed förenar elegans och stil med att vara den mest komfortabla platsen för ditt djur. Bädden är dekorerad med en fin trollslända.

Hundbädden har mjuka och extremt slitstarka tyger. Kudden inuti kan lätt plockas ur då bädden ska tvättas. Undersidan av bädden är tillverkad i ett extremt starkt material - condura - som är vattentätt, dessutom är detta material i mörkt tyg så man inte upplever det som smutsigt på samma sätt. 

Bädden är stoppad med bästa sortens silikongranulat. Detta material gör att bädden håller sin form genom många år trots tyngd och tvätt så att din hund kommer att ha en bra och bekväm bädd under lång tid framåt. Din hund kommer inte att vilja ligga någon annanstans!

storlekar:

S - mått på utsidan av sängen 50 cm x 52 cm

    - mått på sovområdet 33 cm x 37 cm

Tvätt: Den inre kudden har blixtlås för att enkelt ta bort överdraget. Tvätta separat.

Överdraget såväl som sidorna kan tvättas manuellt eller i en tvättmaskin vid temperaturer upp till 30 ° C. Använd inte blekmedel för bästa skydd och färg på omslaget. Rengör inte kemiskt.

Matcha gärna med Blissy leksakslåda som du hittar här.