• Skickar från eget lager i Sverige 🇸🇪
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Snabb leverans / Frakt 69 kr / Säkra betalningar

Chewllagen Tuggrulle Nötsmak 25cm

  • 69 kr

Tillfälligt slut!

Dela
Artikelnummer: 2049-3

Sydamerikanskt premium- tugg av hög kvalité.

Detta smakrika tugg från Chewllagen är baserat på 100% kollagen och har doppats i köttsås från nöt. Det är en högst naturlig proteinkälla som har många viktiga funktioner i kroppen. Chewllagen tuggprodukter av kollagen främjar till friskare leder, päls, hud och bidrar även till god munhygien. Det stimulerar även broskproduktionen och bidrar till god återhämtning.

Kollagen är det vanligaste proteinet i kroppen och har många viktiga funktioner, inklusive tillväxt samt reparation av ben, senor, ligament, hud och päls.När våra djur åldras producerar de mindre kollagen. Chewllagen består av kollagen typ 1, 2 och 3.Kollagen stimulerar broskproduktion, främjar friskare leder och minskar ledvärk. Chewllagen bidrar till en god återhämtning samtidigt som den förbättrar muskelstyrkan.Dessutom bidrar Chewllagen till en hälsosam hud och päls, samt skaparförutsättningar för en god tarmhälsa.En helt smältbar och naturlig proteinkälla.

Chewllagen är ett hundtugg gjort av kollagen från gräsätande nötkreatur i Sydamerika. Kollagen är underhudsvävnad, (subkutan vävnad), från ogarvad nötkreaturhud. Kollagen-proteinerna hydrolyseras och bryts ner genom en så kallad uppvärmningsprocess till mindre och mer lättsmältbara molekyler. Kollagenet formas och bakas ut i mindre delar innan det doppas i sås med kyckling- eller nötsmak.


Tuggbenet är helt smältbart och passar alla hundar oavsett storlek.

Chewllagen tugg består av kollagen typ 1, 2 och 3.

Ingredienser: Kollagen 100%, nötkött 25% / Analytiska beståndsdelar: Råprotein 80%, råoljor och fetter 4,5%, råfiber 0,5%, fukt 15%

Storlek på pinnarna: 25cm