• Skickar från eget lager i Sverige 🇸🇪
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Snabb leverans / Frakt 69 kr / Säkra betalningar

Donutbox 4-pack, hundgodis

  • 229 kr

Tillfälligt slut!

Dela
Artikelnummer: 40007-41

Donutbox godis för hunden

Donuts är en bästsäljare och ett utmärkt val året runt. Dessa är vår mjukaste, lagringsstabila goding och är kompakta och sega i konsistensen (tänk en dag gammal brownie) och gjorda av vårt supergoda recept på äppelkaka med jordnötssmör. Blandad.

Godisstorlek: 5cm

  • Helt naturligt och utan konserveringsmedel
  • Hälsosamma & enkla ingredienser
  • Vete, majs, soja & glutenfri
  • En del av all försäljning går till Bubba Rose Foundation, en 501(c)3 välgörenhetsorganisation för att hjälpa den lokala delen av hemlösa hundar.


Ingredienser: havremjöl, äppelmos, melass, honung, jordnötssmör, jordnötsolja, bakpulver, vaniljextrakt, ingefära och kanel. Toppad med yoghurtbeläggning (yoghurtpulver, fettfritt mjölkpulver, modifierad tapiokastärkelse, äggvita, tapiokamaltodextrin, äppelpektin, granulerat ris och titandioxid), grönsaksfärg och johannesbröd.

Garanterad analys: råprotein (min.) 7%, råfett (min.) 23%, råfiber (max.) 2%, fukt (max.) 6%

Obs: Dessa har en standardhållbarhet på upp till 1 år och kräver inte kylning eller frysning. Kanterna på bitarna är mycket mörkare än insidan, det är helt normalt. Melassen och honungen i receptet karamelliseras till en mörk ytterfärg, som inte bränns, det är normalt, det är bara så de ser ut.