• Skickar från eget lager i Sverige 🇸🇪
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Snabb leverans / Frakt 69 kr / Säkra betalningar

Dolci Impronte® Funny Happy Birthday Bone

  • 199 kr

Tillfälligt slut!

Dela
Artikelnummer: 40036-2

Dolci Impronte® Roliga Födelsedagsben

Unna din fyrbenta vän en festlig överraskning med Dolci Impronte® Roliga Födelsedagsben! Detta utsökta benformat kex, glaserat med en krämig yoghurt, är inte bara en fröjd för smaklökarna men också ett charmerande inslag på hundens stora dag. Inkluderat i denna söta gest är ett vitt ljus som fulländar firandet.

Vikten på 90 gram och dimensionerna 13x5 cm gör detta godis till det perfekta mellanmålet (observera att vikt och mått kan variera något då varje bit är unikt handgjord). Ingredienslistan består av noggrant utvalda råvaror: spannmålsmjöl (mjukt vete) för den perfekta tuggkonsistensen, vegetabiliskt margarin för mjukhet, naturlig sötma från fruktos och honung, samt ett ägg för att binda ihop smakerna. Varje ben pryds med en dekorativ konfektyr som ger det där lilla extra till presentationen.

Lys upp din hunds dag med Dolci Impronte® Roliga Födelsedagsben – en gåva som bjuder på både smakfull glädje och oförglömliga minnen.

Dolcimpronte är ett husdjursbageri baserat på passion och noggrannt utvalda ingredienser, som skapar godis för husdjur. Placerat på Tosco-Emilian Appennine i Zocca (Modena), landet med tradition och delikatesser, glädjer Dolcimpronte våra husdjur med traditionella handgjorda lokala specialiteter, var smak och tradition perfekt blandad. Recepten, tillverkade med hjälp av veterinär, är gjorda utan socker och med råvaror av hög kvalitet. Hantverket och uppmärksamheten på detaljer är de grundläggande punkterna i Dolcimpronte, som skapar hantverksmässiga konfektyrer även för festligheter och speciella tillfällen: påskprodukter, panettone, pandori, etc. allt för våra vänner hundar och katter.

Varje leverans tillverkas i samband med att vi beställer för absolut bästa, färskaste hållbarhet Dolimpronti är känt i hela Italien för godhet och äkthet hos sina produkter. Dolcimpronte är favoritbakverk för alla våra glupska vänner. Dolcimpronte .... en god tradition att föra vidare!