• Skickar från eget lager i Sverige 🇸🇪
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Snabb leverans / Frakt 69 kr / Säkra betalningar

Dolcimpronte - Pink LolliPaw -45 gr

  • 119 kr

Tillfälligt slut!

Dela
Artikelnummer: 40026-82

Finaste godisklubban till favorithunden!

Så goda små klubbor med yoghurtglasyr till hunden. Passar perfekt till hundkalaset med alla hundvänner. Allt hundvänligt med recept utformade tillsammans med veterinärer.

Ingredienser: VETEMJÖL, SMÖR, FRUKTOS, ÄGG, BIODLAD HONUNG, KONSERVERINGMEDEL: E200 SORBINSYRA E202 KALIUMSORBAT.

Dolcimpronte är ett husdjursbageri baserat på passion och noggrannt utvalda ingredienser, som skapar godis för husdjur. Placerat på Tosco-Emilian Appennine i Zocca (Modena), landet med tradition och delikatesser, glädjer Dolcimpronte våra husdjur med traditionella handgjorda lokala specialiteter, var smak och tradition perfekt blandad. Recepten, tillverkade med hjälp av veterinär, är gjorda utan socker och med råvaror av hög kvalitet. Hantverket och uppmärksamheten på detaljer är de grundläggande punkterna i Dolcimpronte, som skapar hantverksmässiga konfektyrer även för festligheter och speciella tillfällen: påskprodukter, panettone, pandori, etc. allt för våra vänner hundar och katter.

Varje leverans tillverkas i samband med att vi beställer för absolut bästa, färskaste hållbarhet Dolimpronti är känt i hela Italien för godhet och äkthet hos sina produkter. Dolcimpronte är favoritbakverk för alla våra glupska vänner. Do