• Skickar från eget lager i Sverige 🇸🇪
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Snabb leverans / Frakt 69 kr / Säkra betalningar

Lila Loves It Öronrengöring hund, 100 ml

  • 249 kr

Tillfälligt slut!

Dela
Artikelnummer: 40023-36

Lila Loves It Öronrengöring hund är en 100 ml stor flaska med ett effektivt och naturligt öronrengöringsmedel. Med en blandning av naturliga mjölksyra, växtbaserade tensider och rosmarin rengörs öronen försiktigt och effektivt. Microsilver, zink och lavendel har en lindrande, bakteriedödande och skyddande effekt.
EAR CLEANSER är designad för att försiktigt lösa upp öronvax, lindra klåda och ta bort obehagliga dofter från hörselgången. Dessutom förhindrar den inflammationer och infektioner som orsakas av bakterier och svampar. Det kan användas som en förebyggande behandling eller i mer akuta fall. Vår öronrengöring är 100% naturlig och uppfyller riktlinjerna för tillverkning av naturkosmetika.

  • löser upp öronvax, minskar klåda och eliminerar obehaglig lukt från öronkanalen.
  • Rengöringen hjälper till att förhindra infektioner, tillsammans med bakteriella och svampformationer. 
  • En kombination av naturlig mjölksyra, växtens ytaktiva ämnen och rosmarin rengör örat, både mildt och effektivt.
  • Rengöringen kan appliceras som en förebyggande behandling eller användas i mer akuta fall.

Hur ska man använda EAR CLEANSER?

Avsedd för applicering på ytterörat (eller meatus). Skaka innan användning och applicera när den värmts upp till kroppstemperatur. Vid akuta fall appliceras 1-2 gånger per dag och massera sedan ytterörat försiktigt. 

 Hunden kommer själv att skaka ut den upplösta vätskan. Rengör sedan försiktigt ytterörat med mjukt papper eller bomullsbollar. Eventuell rengöring av hörselgången ska endast utföras av veterinär. För långsiktig, förebyggande behandling rekommenderas att man använder LILA LOVES IT EAR GEL efter rengöring.

VEGAN

Förpackningsstorlek: 100 ml

INCI: AQUA, GLYCERIN*, POLYGLYCERYL-4 CAPRATE, ZINC SULFATE, SODIUM BENZOATE, COCO- GLUCOSIDE,  LACTIC   ACID, POTASSIUM  SORBATE,   SCLEROTIUM  GUM,   LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL, SILVER (MICRONIZED)

* Från kontrollerade ekologisk odling

 ZincSulfate- zink krävs för bildandet av sårläkande enzymer och har en cellstabiliserande effekt.

CocoGlucoside- kokosglukosidär ett helt naturlig och mild växtbaserad tensid som är lämplig för borttagning av smuts och rengöring.

LacticAcid- mjölksyra skapar en miljö där bakterier och svampar inte trivs.

LavandulaAngustifoliaOil- linaloolfrån lavendelolja lindrar smärta, är antibakteriell och inflammationshämmande. 

Det finns fler än 2000 aktiva ingredienser i oljan som ser till så att sår läker snabbt och bra.

RosemarinusOfficinalisLeafOil- rosmarinolja har alltid varit känd för sin positiva effekt på huden. Den är antiseptisk, stimulerar blodcirkulationen, minskar inflammationer och bevarar hudens naturliga balans och pH-värde.

Microsilver- på grund av dess partikelstorlek är microsilverinte genomträngligt i huden. Inga utsläppseffekter har upptäckts i studier. Bakterier, virus och svampar oskadliggörs utan att skada den naturliga hudfloran. 

Microsilver har klådstillande, antiinflammatoriska, antibakteriella, antivirala och antimykotiskaegenskaper.