• Skickar från eget lager i Sverige 🇸🇪
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Snabb leverans / Frakt 69 kr / Säkra betalningar

Pellina Hundkoppel 3-steg Boho Boy

  • 599 kr

Tillfälligt slut!

Dela
Artikelnummer: 2135

Lyxiga, handgjorda hundkoppel

Wow vilken färgprakt! Gör succé på promenaden med detta koppel till hunden. Detta är verkligen häftigt och så härligt med sprakande färger. Det handvävda tyget är super robust och supermjukt. Kopplet har snygga hängen som fångar blickfånget för förbipasserande.

Detta koppel är trendriktigt med sitt handvävda mexikanska tyg och ljusa färger. Det är ett 3-steg justerbart koppel, som är 180 cm långt och har en bredd på 1,5 eller 2,0 cm. Det kan även justeras till tre olika längder genom att välja att kroka i olika ringar längs banden, den har 2 karbinhakar och 3 D-ringar för justering. Detta är bra om man t ex är i stan och behöver kortare koppel.

Det är ett robust hundkoppel med hög kvalitet, lämplig för promenad såväl som i stan, skogen eller på stranden. Tack vare nanoskyddsbeläggning är kopplet smutsavvisande.

Produkterna tillverkas i deras egen studio i Norderstedt i Tyskland av högkvalitativa material. Alla deras produkter är tillverkade med endast de bästa materialen, så deras tyger är tillverkade av 100% bomull och certifierade enligt OekoTex (högsta textilstandard). Deras hårdvaror köps från framstående tillverkare. Förutom fantasifull design och ytterligare söta detaljer är kvalitet väldigt viktigt för oss och vi jobbar ständigt med att göra produkterna lite bättre. Vi vill att du ska njuta av våra produkter och våga vara färgglad, för vi vill göra hundvärlden färgstark!

Ta en titt på storlekstabellen och se vilken storlek som passar din älskling.

Hängen och tofsar kan variera!

Storlekar: Se tabell nedan. När det gäller ryggrem, så är det längden på den del som går från hals- till bröstremmen på ryggen. Magremmen är justerbar för bästa storleksanpassning, och är den remmen som går mellan hals- och magrem under magen.

SmallMedium
Bredd: 1,5 cmBredd: 2 cm
Karbinhake längd: 4,2 cmKarbinhake längd: 6,7 cm