• Skickar från eget lager i Sverige 🇸🇪
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Snabb leverans / Frakt 69 kr / Säkra betalningar

Hundtårta Medium, Blå

  • 349 kr

Tillfälligt slut!

Dela
Artikelnummer: 40007-36

Ljuvlig hundtårta

Självklara tårtan till lilla hunden. Just det, ingen kylning eller frysning behövs, dessa kakor håller i 1 år från tillverkning. Den är kompakt och seg i konsistensen (tänk biscotti/dagsgammal brownie-kombo). De är en äppelkaka med jordnötssmör och kan skäras för att servera 4 medelstora hundar. Det finns ett ljus i lådan också! De skärs bäst med en tandad kniv. 

  • Helt naturligt och utan konserveringsmedel
  • Hälsosamma & enkla ingredienser
  • Vete, majs, soja & glutenfri

En del av all försäljning går till Bubba Rose Foundation, en 501(c)3 välgörenhetsorganisation för att hjälpa den lokala delen av hemlösa hundar


Ingredienser: havremjöl, äppelmos, melass, honung, jordnötssmör, jordnötsolja, bakpulver, vaniljextrakt, ingefära och kanel. Toppad med yoghurtbeläggning (yoghurtpulver, fettfritt mjölkpulver, modifierad tapiokastärkelse, äggvita, tapiokamaltodextrin, äppelpektin, granulerat ris och titandioxid), grönsaksfärg och johannesbröd.

Garanterad analys: råprotein (min.) 7%, råfett (min.) 23%, råfiber (max.) 2%, fukt (max.) 6%

Obs: Dessa har vår standardhållbarhet på upp till 1 år och kräver inte kylning eller frysning. Kanterna på tårtan är mycket mörkare än insidan, det är helt normalt. Melassen och honungen i receptet karamelliseras till en mörk ytterfärg, som inte bränns, det är normalt, det är bara så de ser ut.

Kakstorlek: 11 x 4,5cm

Kartongstorlek: 15 x 15 x 6cm