Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Snabb leverans / Frakt 69 kr / Säkra betalningar

AktivSvea Stay flexible 100 tabl.

  • 379 kr
I lager.
Share
Stock: 4
Article Number: 40035-46

Hjälp till stela leder.

Stay Flexible ges som komplement till hundens dagliga foder. Tuggvänliga tabletter som ges i samband med mat. Har smakgaranti och uppskattas av de allra flesta hundar.

Om AktivSvea Stay Flexible

Till vem ska man ge Stay Flexible?

  • till hundar med ledproblem
  • till hundar som börjar bli stela, ömmar eller är överansträngda
  • Till hundar som vill bibehålla rörliga och smidiga leder

Varför ska man ge Stay Flexible?

  • bygger upp och ger stöd till leder och muskler
  • naturligt tillskott av högsta kvalitet
  • alla ingredienser är kliniskt testade och har väldokumenterade resultat
  • tillverkas i Sverige
  • för din trygghet har vi alltid smakgaranti
  • utvecklat tillsammans med veterinärer, leg hundfysioterapeuter, hundmassörer, experter på näringslära.
  • Ingår i ett grönt kretslopp

Räcker i 100 dagar till en medium hund på ca 15-25 kg och ca 2 mån till hundar över 25 kg

SmallMediumLarge
< 15 kg15-25 kg> 25 kg
0,5 tabl/dag1 tabl/dag1,5-2 tabl/dag


De första 2-4 veckorna kan dosen dubblas, eller vid behov. Komplettera gärna med AktivSvea Recharge Hip & Joint i perioder av mer fysisk aktivering.

Kollagen och grönläppad mussla med musselolja (Omega-3).

Innehåll per 1 tablett:

Grönläppad mussla 440 mg
– varav totalt Omega-3 16 mg
– DHA 5,5 mg
– EPA 7,5 mg
– ETA 1,6 mg
– varav glukosaminoglykaner (GAG) 14 mg
Kollagen 20 mg
Vitamin C 20 mg
Zink 2,5 mg

Sammansättning: Pulver av grönläppad mussla (blötdjur), kollagen (fisk), zink (zinksulfat). Tillsatser: Vitamin C (L-askorbinsyra) (vitaminer), isomalt, mikrokristallinsk cellulosa, stearinsyra, magnesiumsalt av fettsyror, karboximetylcellulosa, kiseldioxid. Analytiska beståndsdelar: Råaska 14%, råprotein 53%, växtråd 0%, råolja/råfett 9%, kolhydrater 24%.
Förvaring: Torrt och i rumstemperatur.