• Alla varor skickas från eget lager i Sverige 🇸🇪
Frakt 59kr / Fraktfritt från 599kr / Snabb leverans

Emmi®-pet Ultraljudsborste 2.0 Bas-set

  • 2 499 kr
  • 2 190 kr

Tillfälligt slut!

Artikelnummer: 2040-11
Dela

Emmi®-pet Ultraljudsborste 2.0 Bas-set

Det följer även med en förpackning med emmi-pet Rosewood Sticks kan användas efter applicering av emmi-pet ultraljud tandborste för skonsam avlägsnande av plack, tandsten och matpartiklar

Eftersom emmi®-pet ultraljudstandborste 2.0 minskar bakterierna i tandköttet förhindrar det också den dåliga lukten som orsakas av levande bakterier. Behandlingen är effektivt i flera timmar. 

Tand- och munvård med ultraljud är en effektiv beprövad metod. Emmi®-pet fungerar annorlunda än traditionella, manuella eller elektriska tandborstar med mekanisk friktion. Emmi®-pet använder funktionerna för modern ultraljudsteknik. Under tandvården med emmi®-pet rengör man inte genom den vanliga ”borstningen” med traditionella tandborstar, utan med skonsamt ultraljud. Användningen av skonsamt ultraljud är absolut ofarligt för människor och djur, oavsett ålder. Forskning har visat att ultraljud med en maximal effekt på 50 watt är ofarligt för både människor och djur. Emmi®-pets ultraljud använder endast 0,2 watt. 

Den positiva effekten och säkerheten har bevisats och bekräftats av läkare och veterinärer. Tand- och munvård med ultraljud har använts i flera år utan biverkningar. Miljoner ultraljudsvågor genereras varje minut av det patenterade ultraljudchipet i borsthuvudet. Ultraljudsvågorna överförs via varje borste till ultraljudsandkrämen. Den levererade emmi®-pet ultraljudsandkrämen innehåller mikroskopiska luftbubblor (mikrobubblor) som har förstärkts i ytterligare ett produktionssteg. Goethe University of Frankfurt am Main har bekräftat funktionen. Mer än 3,5 miljoner mikrobubblor upptäcktes inom en mm3. Ultraljudsvibrationer förstör mikrobubblornas struktur och de kollapsar. Detta skapar en sugeffekt som tar bort biofilmen och plack från tänderna. Efteråt rekommenderar vi att du gnider över tänderna för att ta bort den lösa biofilmen och plack från tänderna. Allt detta händer utan att ditt husdjur märker det. Emmi®-pet är en ultraljudsenhet för tand- och munvård hos husdjur på basis av emmi®-dent Professional, som sedan 2009 har levererats till hundratusentals nöjda kunder över hela världen. 

Det här är de nya funktionerna i emmi®-pet Basis-Set 2.0! 

Tack vare en förbättring av ultraljudsfrekvensen har emmi®-pet andra generationens ultraljud tandborste en mycket bättre effekt på huden och tänderna. Detta leder till ett ännu bättre rengöringsresultat än med föregångaren från första generationen.

Ultraljudet transporteras till området som ska behandlas (hud / hud eller tänder) med klockfrekvensen. Genom att öka klockfrekvensen transporteras därför ultraljudet jämnare till det drabbade området. Omvänt leder detta till ett förbättrat rengöringsresultat och gör uppgraderingen till emmi®-pet Basis Set 2.0 så effektiv. Emmi®-pet Basic Set 2.0 är lämplig för alla husdjursägare för vilka hälsan och vården hos deras fyrbenta vän är ett personligt bekymmer. Denna uppsättning innehåller allt du behöver för smärtfri, skonsam och grundlig avlägsnande av plack och bakterier från ditt husdjur. 

Med regelbunden användning blir djuret snabbt van vid Ultrasonic Toothbrush 2.0. För att förhindra tandsten, tandköttsinflammation och sekundära sjukdomar rekommenderar vi regelbunden användning av emmi®-pet Toothbrush 2.0. Detta ger också djuret märkbart friskare andedräkt. 

Emmi®-pet-ultraljudstandborsten har certifierats som en djurvänlig produkt av Fachstelle für tiergerechte Tierhaltung und Tierschutz (FTT) i Österrike.emmi®-pet - patenterad ultraljudsteknik. hemne

Innehåll emmi®-pet Bas-set: 

1x emmi®-pet HT (handenheten), 2.0

1x emmi®-pet 100-240-V laddstation, 1x emmi®-pet A1/A2 Ultraljud fästanordning, 

1x emmi®-pet ZA Ultraljud tandkräm för husdjur (75ml). 

1 av varje emmi®-pet A1/A2 Ultraljuds tillbehör 

Large: borste för stora hundar och hästar. Small: bortse för småhundar och katter 

* Enheten har en vibrationslös och ljudlös funktion för att inte skrämma eller uppröra ditt husdjur. Enhetens korrekta funktion säkerställs om den gröna displayen under handstyckets strömbrytare tänds under drift. Enheten kan inte användas om ultraljudsborsten inte är insatt.